Tandoorikylling med kålsalat og myntecreme

Tandoorikylling: 4 kyllilngebryster, 200 g græsk yoghurt, 3 spsktandoorikrydderi, 2 spsk paprika, 1 tsk cayennepeber, salt

Kålsalat: ½ spidskål, ½ blomkål, 0,75 dl olivenolie, ½ dl æbleeddike, salt og friskkværnet peber, 4 spsk sorte sesamfrø/nigellafrø

Myntecreme: 1 bundt mynte, 200 g græsk yoghurt, salt og friskkværnet peber

Tilbehør: groft brød

Tandoorikylling: 

  1. Rør yoghurt med krydderier, og vend kyllingefileterne i blandingen. Lad den marinere opå køl i mindst 20 min., gerne helt fra morgenstunden.
  2.  Tænd ovnen opå 180 grader. Fordel de marinerede kyllingefileter på em bageplade, og hæld det sidste af marinaden over.
  3. Steg kødet i ióvnen i ca. 30 min..

Kålsalat:

  1. ASkær spidskålen i grove stykker
  2. Skær blomkål i tynde skiver, Rør en dressing af olie, eddike, salt og peber
  3. blad de to typer kål med dressingen
  4.  Drys salaten med sesamfrø

Myntecreme: 

  1. Hak myntebladene groft og rør dem med yoghurt, salt og peber

Servér

Print denne post Print denne post